Holdforløb

Holdforløb i bevidst åndedræt

På et forløb over 5 gange har du muligheden for at få opmærksomhed på dit åndedræts kvalitet, det vil sige, hvordan du trækker vejret. Det handler ikke om at trække vejret MERE, men at trække vejret BEDRE.


Alle forløb vil arbejde med teknikker til at genetablere et dybt og roligt åndedræt, som afspænder din krop både fysisk og mentalt.  Derudover kan der være særlig opmærksomhed på fx specielle kropsdele. Efter træningen vil du opleve at vejtrækningen flyder mere frit, du er afslappet og der er ro for tanker. Når der er ro, bliver du bedre til at bevare kontakten til dig selv.


Idéen er, at efter et forløb vil du være i stand til at tage nogle af redskaberne med i din hverdag. På den lange bane vil du således få en sundere vejrtrækning, som øger dit velbefindende, og du vil være bedre i stand til at bevare kontakten til dig selv.


Træningen foregår hovedsageligt liggende på måtter, og der tages hensyn til den enkelte deltagers tilstand og evt. begrænsninger.


HOLD 3: AFSPÆND SKULDRE OG NAKKE VIA ÅNDEDRÆTTET
På dette forløb vil der udover grundåndedrættet være fokus på at afspænde og løsne nakke og skuldre. 


DATOER  2/3 | 9/3 | 15/6 | 22/6| 29/6 | Alle gange kl. 18.30-20.00


STED Yogacenteret. Ny Vestergade 3, 1. sal. Kolding


PRIS 750 kr for hele serien


SPØRGSMÅL skriv  ane@bodystory.dk eller ring 28 15 57 54

Tidligere planlagte hold er blevet aflyst på grund af covid19. Der bliver planlagt hold med start efter sommerferien i nærmeste fremtid. Annonceres her siden og på FB

BODY | STORY

Ane Friis - Tlf. 28 15 57 54 -  ane@bodystory.dk