Behandlingstilbud

KlientoplevelserJeg har fundet en helt anderledes og meget mere holdbar massage-form hos Ane – nemlig binde-vævsmassage. Jeg har i 10 år efter en brystoperation døjet med min ene skulder og  prøvet forskellige massageformer og akupunktur. Efter at Ane har arbejdet holistisk med mit skulderproblem, har jeg fået smidigheden igen i min skulder, noget, som jeg slet ikke turde håbe på, kunne lade sig gøre. Det er nu to mdr. siden jeg fik mas-sagen og det holder stadigvæk.


RIE THYSSEN

Jeg går i behandling hos Ane i forbindelse med arvæv og andre senfølger efter et kræftforløb. Jeg oplever altid at være i “de aller-bedste hænder”. Hun giver en grundigbindevævsmassage, der blødgør arvæv og løsner tilstødende spændinger. Hun er god til både dialog og tænke i helbredsmæssige helheder og sammenhænge. Sidst men ikke mindst foregår det i en utrolig behagelig og afslappende atmosfære, hvor hun altid virker til at have god tid.


 

 ANNIE HYLDIG

"Min behandlinger hos Ane, har hjulpet mig til at få bedre følelse, i bl.a. mine ben. Det er ikke noget jeg har oplevet ved andre massageformer. Fornemmer også en bedre blod gennesmtrømning.

Så en klar anbefaling herfra"


JESPER VOGNSENBindevævsterapi er super godt for dig der søger en blid og meget effektiv behandlingsform. Ane er meget kompetent - de varmeste anbefalinger herfra


LILAN BONDE HANSEN

Denne blide og dybdegående massage kombineret med Anes koncentrerede og fokuserede tilstedeværelse har for mig haft en gennemgribende virkning: opretning af kropsholdning, stærk øget indre ro, øget krops-forståelse og øget styrke både fysisk og psykisk. Mine før så dominerende og styrende smerter er trukket i baggrunden, så det nu igen føles trygt at bruge kroppen mere frit. Jeg vil fort-sætte med at vedligeholde krop og psyke igennem denne behand-ling hos Ane. 

 

 DORTEA BERTHELSEN

Behandlinger du ikke vil hjem fra! 


Det er bedre end smertestillende! 

 

Ane er omsorgsfuld og bruger tid på, om man ligger rigtig , om temperaturen i bænken er rigtig og sørger for, at jeg har det behageligt - forudsætningerne for at jeg kan slappe af og tage imod. Jeg har problemer med nervesmerter i højre ben. Når jeg går fra en be-handling hos Ane, er smerterne afløst af ro og stilhed i min krop


JOAN P

Krops empati . Hvis det ord findes, er det sådan jeg bedst beskriver Anes evner ifht at zoome ind på min krop. Igennem de sidste par år, har jeg haft fornøjelsen af jævnligt at ligge på briksen hos Ane og overgive mig til hendes nærvær og fordybelse i kombination med faglige viden og indsigt i sammen-hængen mellem krop og sind.  Grundet kroniske smerter,  hyber-mobilitet og fibromyalgi har jeg  prøvet MANGE forskellige be-handlere/ fysioterapeuter/ osteopater m.v. igennem livet , og har udviklet langt større forståelse for mine smerter. Hos Ane går jeg altid fra behandlingen med en dyb følelse af velvære, afslapning og ikke mindst smertelindret . 


BETTINA VESTERGAARD

BehandlingstilbudBINDEVÆVSTERAPI


For dig der har fastlåste spændinger, skævheder i kroppen, smerter, gener fra arvæv eller et stresset, uroligt nervesystem.


En blid behandlingsform, som alligevel går i dybden og skaber varige forandringer. Vi tager afsæt i det problem du kommer med og arbejder ud fra det.

HOLDNINGSKORRIGERENDE FORLØB


For dig som kunne tænke dig at arbejde hele kroppen igennem, og rette op på skævheder og opnå  indbyrdes balance i kroppen.


Rolf-inspireret forløb på 10 gange hvor der arbejdes systematisk  med at løsne bindevævskæderne, så kroppen kan genfinde sin naturlige holdning. Når kroppen er i balance, bruger man ikke kræfter på at holde sig oprejst.

ÅNDEDRÆTTET I FOKUS


For dig som har brug at få skabt bedre plads til det naturlige åndedræt og lære at bruge det til at regulere dit nervesystem, fx i forbindelse med stress.


Et forløb på 3 eller5 gange hvor bindevævsterapi og åndedrætstræning kombineres med små øvelser, du får med hjem mellem sessionerne.

A.L.T. BEHANDLING


Ansigtsløfteteknik giver et naturligt løft og kan afhjælpe kæbespæninger, spændingshovedpine, hals- og nakkeproblemer.

Massagen  afspænder bindevævet i hele ansigtet og øverste bryst.  Huden får mere farve, ansigtet får en mere levende udstråling.

A.L.T kan være enkeltsående behndlinger eller en serie på 5, hvor alle hovedets og halsens muskler gennemgås.


FIRMing QI


Fascia Instant Release Massage er signaturbehandling fra Akademiet for bindevævsterapi. 

En afstressende og opstrammende bindevævsmassage i ansigt, på hals, og bryst, hvor du også får renset og fugtet ansigtet med danske, økologiske olier/cremer.