GATEWAYS - 5Rytmer førløb i Odense

Start

20. aug.

GATEWAYS- et ongoing forløb med 5RYTMER i Odense

De 5Rytmer® er en bevægelsespraksis, som bygger på rytmerne Flydende, Staccato, Kaos, Lyrisk og Stilhed. De skaber tilsammen en bølge (The Wave), der inviterer til at bevæge sig intuitivt via dans. Din krop bliver et instrument for udtryk. Dansen frigiver spændinger, forløser blokeringer og inviterer til større bevidsthed. Gennem de flydende, dynamiske og transformative bevægelser skaber du både en dybere forbindelse til dig selv og dine omgivelser. Hvis man giver sig selv lov til virkelig at danse igennem, ender man i en fornemmelse af total stilhed. Man kan også kalde det en meditation i bevægelse.


De 5Rytmer® adskiller sig fra andre bevægelsesformer, da det ikke handler om at presse kroppen ind i en koreograferet form, men istedet at finde sin egen rytme og udtryk. Det er en dans indefra og ud. Det fine er, at vi altid danser efter den samme form og struktur, så man skal ikke koncentrere sig så meget om, hvad man skal. I stedet kan vi dykke ned i, hvad vi oplever og hvordan de enkelte rytmer lander i vores krop.


De 5Rytmer® er skabt af Gabrielle Roth og undervises kun af lærere der har gennemgået 5Rhythms® Teachers Training i USA. Dans har været brugt til ceremonier, rituelle og spirituelle handlinger i alle oprindelige kulturer og 5 Rytmer hviler på den tradition. Læs mere om 5Rytmer her


På forløbet GATEWAYS lægges der vægt på den indgang, som kan åbne os for dansen og fordybelsen i hver enkelt rytme. Indgangen til rytmerne er henholdsvis fødderne, hofterne, hovedet, arme og åndedrættet. Forløb udmærker sig ved, at der er en kerne af de samme mennesker, så der opbygges et trygt og tillidsfuldt rum, hvor man følger hinanden lidt tættere end almindelige åbne aftener.


Kom i behageligt tøj, dans i bare tær eller med bløde indendørssko. Medbring en vandflaske. Hvis du ikke har danset før, kan du læse lidt om at være ny i dansen her


DATOER: 20.08 | 10.09 | 22.10 | 19.11 | 17.12 - alle dage søndage kl. 13-15


STED: Rudolf Steiner Skolen. Lindvedvej 64, 5260. Vi danser i eurytmiksalen.


PRIS: 800 kr.


TILMELDING: Følg linket herunder til. Din tilmelding er gældende når du har betalt.

Der skal være min 10 deltagere til alle datoer for at forløbet oprettes. Er der ekstra pladser kan de bookes fra gang til gang. Der er ialt plads til 18 deltagere.


PARKERING: Du kan parkere på skolens P-plads.