Prøvetime 5Rytmer

23. aug.

PRØV 5RYTMER - gratis prøvetime 

Bevæg dig og bliv bevæget.


En mulighed for dig som er nysgerrig efter at prøve 5Rytmer. Hvis det er noget for dig, kan du efterfølgende tilmelde dig et forløb på 5 gange, som starter i oktober. Eller droppe ind til åbne fredagswaves den første fredag i måneden.


5Rytmer® er en helende og frigørende dansepraksis skabt af amerikaneren Gabrielle Roth. Målet er at kunne lytte til sin egen puls og vende tilbage til sit center. I vores moderne livsstil mister vi ofte denne forbindelse til os selv. Man bevæger sig via dans igennem en bølge af de 5Rytmer; Flowing, Staccato, Kaos, Lyrisk og Stilhed. Det handler dog ikke om at danse flot eller efter bestemte trin, men snarere at bevæge sig frit i fællesskab med andre. Når det lykkes, føles det meget befriende.


Kom og bliv guidet ind i din egen rytme og mærk hvilken magi, der opstår, når vi bevæger os sammen. Glæde, transformation, kreativitet i bevægelse, fællesskab og fed energi.


Kom i behageligt tøj, dans i bare tær eller med bløde indendørssko. Medbring en vandflaske, for det bliver hot ;-)


DATO:   23. aug. kl. 19.00-20.30

 

STED: Dance Studie, Dalbygade 40H. Kolding


PRIS: Gratis

   

TILMELING: Send din tilmelding via linket herunder (husk at skrive det er til prøvetime). Der er begrænsede antal pladser.

Ikke flere pladser