Holdforløb

HOLDTRÆNING I BEVIDST ÅNDEDRÆT -

nye datoer efter sommerferien kommer her på siden.


På et forløb over 5 gange har du muligheden for at få opmærksomhed på dit åndedræts kvalitet, det vil sige, hvordan du trækker vejret. Det handler ikke om at trække vejret MERE, men at trække vejret BEDRE.


Vi arbejder med blide bløde bevægelser og kropslig opmærksomhed, som genetablerer et dybt og roligt åndedræt. Lagsomt afspændes din krop både fysisk og mentalt.  Vi har også fokus på vagusnerven, som er helt essentiel for at din krops regulering af indre processer fungerer korrekt. Efter træningen vil du opleve at vejtrækningen flyder mere frit, du er afslappet og der er ro for tanker. Når der er ro, bliver du bedre til at bevare kontakten til dig selv.


Idéen er, at efter et forløb vil du være i stand til at tage nogle af redskaberne med i din hverdag. På den lange bane vil du således få en sundere vejrtrækning, som øger dit velbefindende, og du vil være bedre i stand til at bevare kontakten til dig selv.


Træningen foregår hovedsageligt liggende på måtter, og der tages hensyn til den enkelte deltagers tilstand og evt. begrænsninger.


Inhale the good shit

Exhale the bullshit