Workshops

WORKSHOPS I BEVIDST ÅNDEDRÆT 


I efterårssemesteret tilbyder jeg åndedrætstræning som små fredagsworkshops. Der bliver således god tid til fordybelse og  opmærksomhed på dit åndedræts kvalitet. Det handler ikke om at trække vejret MERE, men at trække vejret BEDRE.


Vi arbejder med at genatablere det naturlige åndedræt og skabe ro i kroppen.   Vi har også fokus på vagusnerven, som er helt essentiel for at din krops regulering af indre processer fungerer korrekt. Efter træningen vil du opleve at vejtrækningen flyder mere frit, du er afslappet og der er ro for tanker. Når der er ro, bliver du bedre til at bevare kontakten til dig selv.


Hvis du tager nogle af øvelserne med med i din hverdag, vil du opleve at få en mere optimal vejrtrækning, som øger dit velbefindende, og gør dig i stand til  bedre at bevare kontakten til dig selv.


Træningen foregår hovedsageligt liggende på måtter, og der tages hensyn til den enkelte deltagers tilstand og evt. begrænsninger. 


Du kan vælge at deltage i en eller flere workshops. Ved deltagelse i to får du 100 kr i rabat. Deltager du i alle 4 efterårsworkshop, får du 200 kr i rabat.BLIV VEN MED DIT ÅNDEDRÆT


Er du opmærksom på, hvordan vejrtrækningen foregår i din krop? Er det gennem næsen eller munden, hvor langt ned i kroppen lander det, går det hurtigt/langsomt, hvor i kroppen er der ikke plads til dit åndedræt? At blive ven med sit åndedræt handler om, at få den opmærksomhed og vide, hvordan man kan regulere det. Gennnem enkle øvelser skaber vi mere plads til åndedrættet og ro i nervesystemet. Vi holder opmærksomme pauser, så du får mulighed for at mærke forskellen, både fysisk og mentalt. Jo mere du øver dig i det naturlige åndedræt, jo nemmere bliver det at vende tilbage til. Når du kender dit åndedræt, kan du bruge det aktivt til at opretholde balance i din krop.


DATOER  Fredag d. 3/9 og 5/11 kl. 18.30-21

 

STED Yogacenteret. Ny Vestergade 3, 1. sal. Kolding

 

PRIS 300 kr. for 1 workshop . 500 kr. for to workshops. 1000 kr. for alle fire workshops.

 

TILMELDING gælder først når betaling er gennemførtBLØD PSOAS  


Psoasmusklen forbinder over og underkrop og er ansvarlig for at bøje hoften. Det er en interessant muskel, fordi den er forbundet til nervesystemet. Hvis der er fare på færde, spænder den op og gør kroppen parat til kamp eller flugt. Nogle kalder den også kroppens skraldespand eller sjælens muskel på grund af koblingen til nervesystemet. Er man stresset eller bliver "ramt" fysisk eller psykisk, kan psoas blive låst i en spændt position, hvilket har alle mulige negative afsmitninger på kroppen. En spændt psoas betyder belastning i lænden, dårlig mobilitet i ryggen og mellemgulv, som du trækker vejret med.  På workshoppen bruger vi vejrtrækningen, dyb afslapning, massage med bolde og enkle stræk til at blødgøre psoas og ryggen.


DATOER  Fredag d. 1/10 og 3/12 kl. 18.30-21  - 1.10. FULDT BOOKET - 3/12. FULDT BOOKET

 

STED Yogacenteret. Ny Vestergade 3, 1. sal. Kolding

 

PRIS 300 kr. for 1 workshop . 500 kr. for to workshops. 1000 kr. for alle fire workshops.

 

TILMELDING gælder først når betaling er gennemført


Inhale the good shit

Exhale the bullshit