Hold og workshops

Lazy Sundays

OPSTART UDSAT PGA  DET ØGEDE SMITTETRYK


I vores ellers så kontrollerede verden er her en invitation til uredigeret bevægelse.  Det handler ikke om at danse flot, det handler om at flytte ind i kroppen , give den udelt opmærksomhed og tage det du mærker alvorligt.


Den overordnede ramme er som altid de 5Rytmer; Flydende, staccato, kaos, lyrisk og stilhed.  Rytmerne er ikke udtryk for en bestemt koreografi og trin, en rigtig måde at udføre dem. Rytmen repræsenterer nærmere en kvalitet og en hensigt, som du i dansen undersøger, hvordan din  krop responderer på det.  Fx hvad sker der i min krop, når jeg gør mine bevægelser flydende? Måske ople ver du  din skulder og arm får en ny forbindelse. Hvad sker der, når jeg bevæger mig spontant og vildt? Måske oplever du en frihed i kroppen, som om noget blev rystet frit.


Hver søndag vil opleves forskellig afhængigt af, hvem du danser med i rummet og hvad du bringer ind i dansen. Der er ingen forventninger til noget bestemt skal ske. Det handler om at være. En meditation i bevægelse.


Du behøver ikke at have danset før. Alle kan være med. Det eneste du skal medbringe er villighed til at bevæge dig, en vandflaske og behageligt tøj.


Dansen gennemføres under forudsætning af, det er forsvarligt i forhold til situationen omkring Covid19 og med de nødvendige sikkerhedskrav. Der vil derfor være begrænsede antal pladser, så book din plads.DATOER  Opstart udsat indtil videre pga det øgede smittetryk

 

STED Dance Studie, Dalbygade 40H. Kolding 

 

PRIS 600 kr. for hele serien (150 kr./gang hvis du kun kommer enkelte gange)

 

SPØRGSMÅL skriv  ane@bodystory.dk eller ring 28 15 57 54

BODY | STORY

Ane Friis - Tlf. 28 15 57 54 -  ane@bodystory.dk