Hold og workshops

Al aktivitet er sat i bero grundet Covid19

Q&A | et ongoing danseforløb


Der hvor vi har vores fokus, går vores energi hen. Så hvad sker der, hvis man invitere et særligt fokus med i sin dans? Åbner sin nysgerrighed for noget bestemt. Det vil være omdrejningspunktet for dette forløb.

Den overordnede ramme er som altid "the map", hvor de 5Rytmer afløser hinanden i en energibølge. Flydende, staccato, kaos, lysrisk og stilhed.


Et vigtigt element i 5Rytmer er den bevidning af hinanden, der sker når vi danser sammen i et fælles rum. Det vil vi på forskellig måde dele - nogle gange med ord, nogle gange med dans, nogle gange med symboler.


Du behøver ikke at have danset før. Alle kan være med. Det eneste du skal medbringe er villighed til at bevæge dig, en vandflaske og behageligt tøj.DATOER  19/2 | 4/3 | 18/3 | 1/4 | 15/4 | 29/4 | 13/5 | 27/5 | Alle  gange kl. 19-21

 

STED Dance Studie, Dalbygade 40H. Kolding 

 

PRIS 900 kr. for hele serien (130 kr./gang hvis du kun kommer enkelte gange)

 

TILMELDING send mail til ane@bodystory.dk

 

SPØRGSMÅL skriv eller ring 28 15 57 54

Mærk livsglæden gennem dans


Tidslernes Koldingkreds har arrangeret en aften for deres medlemmer med 5Rytmer. Tidslerne er en patientforening for kræftramte, som arbejder for at fremme information og vejledning om behandling i forbindelse med kræft. Mennesker der lever med eller er i behandling for kræft, beskriver dansen som et frirum fra smerter og bekymringer. Når man er syg kan man nærmest blive uvenner med sin krop. Det dansen kan er at fjerne fokus fra sygdommen og i stedet skabe opmærksomhed på glæden ved livet og kroppen. Det opleves som en stor befrielse.


Medlemmer af Tidslerne har fortrinsret, men arrangementet er også åbent for andre.

 

DATO  3/6  kl. 19-21

 

STED Dance Studie, Dalbygade 40H. Kolding 


PRIS Tidslemedlem 75 kr. / Ikke Tidselmedlem  150 kr.

 

TILMELDING gennem Tidslerne på linket her


 SPØRGSMÅL skriv eller ring 28 15 57 54

AFLYST pga COVID19

Ø-lejr for danseglade kroppe i alle aldreElsker du at danse og bevæge dig til musik, mærke hvordan fri bevægelse gør din krop glad? Synes du det er spændende, hvad der sker i mødet med et andet menneske? Oplever du også, at børn og voksne kan lære af hinanden? Kan du lide at blive inspireret og åbne op for din kreativitet både på dansegulvet og lade det manifestere sig i et fælles værk. Så er denne ø-lejr noget for dig.


Vi ønsker at skabe en ø-lejr, hvor vi sammen, uanset alder, skaber rum for samvær og nye måder at udfolde os selv og hinanden. Vi bruger de 5Rytmer som ramme for aktiviteterne gennem ugen. De 5Rytmers struktur er; flow, staccato, kaos, lyrisk og stilhed. Hver rytme har sin egen kvalitet og bevægelsesmønster, som vi vil dykke ned i. Tilsammen danner de en bølge af energi, og når vi danser igennem den, bringes vores krop til et sted, hvor vi kan være stille og opmærksomme.


Dagene har en struktur, hvor vi alle byder ind til fællesskabet. Vi forventer at alle deltager i ugens opbygning og aktiviteter – både børn og voksne. Vi har en tiltro til at både voksne og børn kan lære af hinanden og ved fælles hjælp give det der skal til, for at vi får en skøn uge sammen.


Vi har ikke sat aldersbegrænsning på, fordi børn og familier er forskellige. Hver dag vil begynde med 1-1 ½ times bølge, hvor børnene danser med. Derefter vil andre aktiviteter blive tilbudt de yngre deltagere, mens de voksne fordyber sig i dansen. Resten af dagen vil være fri leg og styrede kreative aktiviteter inspireret af 5Rytmer.


Ugen er planlagt som en helhed, så en forudsætning for tilmelding er, at du kan deltage hele ugen fra lørdag til lørdag. Vi gør opmærksom på, at forældre har det overordnede ansvar for deres børn, og anbefaler høreværn til de allermindste. Denne uge er en alkoholfri uge.


Jeg underviser og er igangsætter sammen med Kaya Olesn, som også er 5Rytmelærer og Jeanette Kjøller. som står for regnskab og køkken.

Læs mere om ø-lejeren og Græsrodsgården på Ø-lejr organisationens hjememside her


TIDSPUNKT 

25/7 kl. 14.00 - 1/8 kl. 12.00


STED

Græsrodsgården, Bregningevej 6, Bregninge, 4393 Eskebjerg.

 

PRIS

Dette arrangement er en gratis invitation til at prøve 5Rytmer. Alle er velkomne.


TILMELDING via linket til ticketmaster her

AFLYST pga COVID19

BODY | STORY

Ane Friis - Tlf. 28 15 57 54 -  ane@bodystory.dk