DANS DIG FRI - 5RYTMER drop in i Kolding

En fredag om måneden 


DANS DIG FRI  med 5RYTMER.  Drop-in i Kolding

Start weekenden med at ryste ugens stress af og lade op gennem dansen.


Vi danser os gennem et indre landskab via de 5Rytmer®; Flydende, Staccato, Kaos, Lyrisk og Stilhed. Rytmerne former tilsammen en bølge (The Wave), der inviterer til at bevæge sig intuitivt via dans. Din krop bliver et instrument for udtryk. Dansen frigiver spændinger, forløser blokeringer og inviterer til større bevidsthed. Gennem de flydende, dynamiske og transformative bevægelser skaber du både en dybere forbindelse til dig selv og dine omgivelser. Hvis man giver sig selv lov til virkelig at danse igennem, ender man i en fornemmelse af total stilhed. Man kan også kalde det en meditation i bevægelse.


De 5Rytmer® adskiller sig fra andre bevægelsesformer, da det ikke handler om at presse kroppen ind i en koreograferet form, men istedet at finde sin egen rytme og udtryk. Det er en dans indefra og ud. Det fine er, at vi altid danser efter den samme form og struktur, så man skal ikke koncentrere sig så meget om, hvad man skal. I stedet kan vi dykke ned i, hvad vi oplever og hvordan de enkelte rytmer lander i vores krop.

De 5Rytmer® er skabt af Gabrielle Roth og undervises kun af lærere der har gennemgået 5Rhythms® Teachers Training i USA. Dans har været brugt til ceremonier, rituelle og spirituelle handlinger i alle oprindelige kulturer og 5Rytmer hviler på den tradition. Læs mere om rytmerne her


Alle kan deltage, det kræver ikke man kan danse. Du skal bare medbringe din nysgerrighed og villighed til at bevæge dig. Kom i behageligt tøj, dans i bare tær eller med bløde indendørssko og medbring en vandflaske. Læs mere her om at være ny i dansen.


DATOER:   26.01  |  23.02 | 22.03 | 26.04 | 31.05 | 28.06 | kl. 19.00-21.15

 

STED: Dance Studie, Dalbygade 40H. Kolding 


PRIS: 175 kr. Betal kontant eller med Mobile Pay ved ankomst. Eller tilmeld dig via knappen herunder.